Ügyvédi Irodánkban  – 2020. III. negyedévében –  érzékelhetően növekszik az adásvételi szerződéskötések száma és ügyfeleink elmondása szerint a Vevő(k) ismét jobb pozícióba kezdenek kerülni az ingatlanpiacon. A II. negyedévre vonatkozó KSH adatok szerint 5,6%-os árcsökkenés tapasztalható, ami szintén a vásárlásra ösztönzi az ügyfeleket.

Csökkennek az ingatlanárak, növekszik az adásvételi szerződéskötések száma?!

Minden partnerünknek, ügyfelünknek felhívjuk a figyelmét akár eladói, akár vevői oldalon szerepel, legyen saját ügyvédi és szakértői képviselete, mert tapasztalatunk szerint fontos, hogy egy-egy adásvételi szerződés több oldalról (vevői és eladói nézőpontból egyaránt) kerüljön górcső alá. Továbbá folyamatosan nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem szabad kapkodni, ez nem 1 kg krumpli, hanem sokmilliós, sokszor életre szóló  – de minimum sok évre –  döntésről van szó, amelyhez esetleg – sőt többnyire – több szakembert is igénybe kell(ene) venni. (pl. jogi, adótanácsadói, energetikai stb.)

Javasoljuk az alábbi cikk olvasását: https://www.portfolio.hu/ingatlan/20201028/mnb-jelentos-lakasarcsokkenes-budapesten-a-videk-meg-tartja-magat-454800

Amennyiben jogi kérdése van, vagy jogi segítségre van szüksége, konzultáljunk telefonon vagy online: Kapcsolatfelvétel